top of page

Infotilaisuus venäjän kielen opiskelusta kesäisessä Pietarissa


Aika: to 10.03.2016 klo 17-19 Paikka: Kohtauspaikka Kasi, Lintulahdenkatu 10 (3 kerros)

VenäjänMatkat järjestää yhteistyössä Cultura-säätiön kanssa infotilaisuuden Pietarissa pidettävistä venäjän kielen kesäkielikursseista torstaina 10.3. klo 17-19

Tervetuloa kuulemaan kokemuksia aiemmista kursseista, hankkimaan tietoa ja kyselemään opiskelusta!

Haluatko elvyttää kielitaitoasi? Luonnistuuko liikeverbit ja etuliitteet kuin vettä vaan? Meneekö rektiot kohdilleen? Jo yli 20 vuotta olemme järjestäneet kielikursseja Pietarissa. Niin tänäkin vuonna. Kahden viikon pituiset kurssit järjestetään kesä- ja heinäkuussa. Kursseille voivat osallistua eri tasoryhmissä vasta kielen opiskelun aloittaneet sekä jo pitemmälle edistyneet. Osallistujille tehdään etukäteen kielitasotesti. Majoitusvaihtoehtoja on useita, joista voit valita tilanteeseesi sopivimman. Suosituin on perhemajoitus, jolloin opiskelija saa todellisen kielikylvyn.

Suomi-Venäjä-Seuran matkatoimisto VenäjänMatkat toimii vastuullisen matkanjärjestäjänä, opetuksesta vastaa Pietarin valtiollinen yliopisto. Matkatoimistopäällikkö Taru Linna ja kesällä 2015 kurssilla opiskellut Inkeri Kangas kertovat kokemuksistaan ja vastaavat kysymyksiin – tervetuloa! Tilaisuudessa tarjotaan teetä ja pikku purtavaa.

Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Lisätietoa: www.venajanmatkat.com/kielikurssit

Suosituksia
Viimeisimmät postaukset
Arkisto
Tagit
bottom of page