top of page

Kesäseminaari 2016 Petroskoissa


Järjestämme opinto- ja kulttuurimatkan Petroskoihin 13.6.-20.6.2016. Matkan aikana tutustumme Petroskoin valtiolliseen yliopistoon ja päivitämme venäjän kielen ja kirjallisuuden tietojamme. Tutustumme kaupunkiin ja lähiympäristöön. Kizhin saari ja Valamon luostari ovat kulttuuriosuutemme helmiä!

Matkan hinta on 770 euroa, johon sisältyy matkat, hotellimajoitukset aamiaisella (Petroskoissa kuusi yötä / Park Inn Radisson, Sortavalassa yksi yö), viisumi, opetus ja loistava kulttuuriohjelma. Omalla viisumilla hinta on 700 euroa.

Kurssi toteutetaan 10 osallistujalla, 16 on yläraja. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.3. Ilmoittautumiset yhdistyksen sihteerille.

Seminaariohjelmaan pääsee tutustumaan tästä.

Suosituksia
Viimeisimmät postaukset
Arkisto
Tagit
bottom of page