top of page

Abitti ja muut sähköiset kokeet


Lauantaina 10.9.2016 klo 10-15 Vaskivuoren lukio, Virtatie 4, Vantaa.

Tänä syksynä lukion aloittavat opiskelijat kirjoittavat kaikki ylioppilaskokeensa sähköisesti, myös venäjän. Joten jos et vielä ole käyttänyt Abittia tai muita sähköisiä kokeita, niin nyt on aika kokeilla.

Järjestämme venäjänopettajille koulutuksen Abitin ja muiden sähköisten kokeiden pitämisestä. Katsomme esimerkkejä Abitti-kokeista ja muista sähköisistä kokeista ja testeistä ja harjoittelemme Abitti-kokeen laatimista ja pitämistä langattomasti netti-Niilolla. Omat kannettavat mukaan, jos mahdollista, mutta koululla on myös läppäreitä lainattavissa.

Venäjän opettajan elämä ei kuitenkaan ole pelkästään kokeita ja sähköistymistä vaan tarvitsemme myös kulttuuria ja rentoutumista. Olemme varanneet illaksi Teatteri Zan esityksen Pallosalama Dzinnistanista (venäjäksi), teatteri toteutuu jos osallistujia on vähintään 20. Koulutus voidaan järjestää vähemmälläkin.

Hinta: jäsenet 20e , ei jäsenet 30e, sisältää koulutuksen, kahvit ja pientä suolaista sekä teatteriesityksen Ilmoittautuminen viimeistään 30.8.2016.

Suosituksia
Viimeisimmät postaukset
Arkisto
Tagit
bottom of page