top of page

SUKOLin jäsenstipendit haussa nyt


SUKOL jakaa stipendejä jäsentensä koulutukseen. Stipendi on tarkoitettu lähinnä ensi kesän kurssien ja matkojen rahoittamiseen – jälkikäteen stipendiä ei voi hakea. Stipendiaateilta edellytetään, että he kirjoittavat raportin stipendin käytöstä. Lataa stipendinhakulomake jäsensivuilta osoitteesta www.sukol.fi/stipendi (sivun avautuminen vaatii kirjautumista). Hakuaika päättyy 31.3.2017. SUKOLin hallitus päättää stipendien saajista huhtikuun loppuun mennessä, ja heille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Jos olet jäsen mutta et pysty kirjautumaan jäsensivustolle, ota yhteyttä: tiina.eraheimo@sukol.fi, p. 040 487 3608. Ilmoittaudu 29.3. mennessä Vapaan sivistystyön ja Tampereen koulutuspäiville (7.–8.4.2017) Tänä vuonna Vapaan sivistystyön koulutuspäivä ja kevätkoulutuspäivät järjestetään samana viikonloppuna (7.–8.4.) Tampereella. Vapaan sivistystyön koulutuspäivä järjestetään jo 10. kertaa. Molemmat tilaisuudet järjestetään Tampereen seudun työväenopiston ja Tammerkosken lukion tiloissa Sampolassa. Vapaan sivistystyön koulutuspäivän pääpuhuja on työnohjaaja, mindfulness-ohjaaja ja entinen lumilautailija Aleksi Litovaara, joka haluaa vahvistaa työhyvinvointia ilon ja innostuksen kautta. Luennossaan Litovaara käsittelee työssä jaksamista ja onnistumista. Päivän aikana pureudutaan lisäksi aikuisen oppijan aivomekanismeihin ja työpajoissa syvennytään ryhmäyttämiseen vapaassa sivistystyössä sekä opiskelijoiden osallistamiseen sosiaalisen median välineillä. Koulutuspäivän lopuksi on mahdollisuus kokoontua yhteiseen illanviettoon, jonka tarjoaa Finn Lectura. Oppia kaikille -kevätkoulutuspäivät alkavat perjantai-iltana teatteriesityksellä. Lauantain pääpuhujana on Kari Moilanen, joka puhuu oppimisvaikeuksista kielenopetuksessa. Päivän aikana käsitellään myös opiskelutekniikoiden integroimista opetukseen ja sähköistyvää ylioppilastutkintoa. Kieliyhdistyksillä on monipuolista ohjelmaa. Tule esimerkiksi keskustelemaan YTL:n lautakunnan jäsenten kanssa kevään sähköisistä ranskan kokeista! Lue lisää ja ilmoittaudu 29.3. mennessä osoitteessa https://www.sukol.fi/toiminta/koulutuskalenteri

Suosituksia
Viimeisimmät postaukset
Arkisto
Tagit
bottom of page