top of page

Venäjän kielen stipendit


Suomi-Venäjä-Seura jakaa jälleen tänä vuonna Valtiopäivätoiminnan 150-vuotisjuhlarahastosta stipendejäperuskoulun 6.- ja 9.-luokan oppilaille. Perusteluna voi olla hyvä menestys, aito kiinnostus tai muunlainen aktiivisuus.

Peruskoulujen stipendien haku tapahtuu lomakkeella, joka täytetään osoitteessa http://www.venajaseura.com/kulttuuri/venajan-kieli/venajan-kielen-stipendit.

Muulla tavalla toimitettuja hakemuksia ei oteta vastaan.

Lukion päättävien stipendit jaetaan kahdelle parhaalle lyhyen ja pitkän venäjä opiskelijalle sekä venäjää äidinkielenä lukeville. Nämä stipendit jaetaan YTL:n tulosten mukaan eli niihin ei ole omaa stipendihakua.

Suomi-Venäjä-Seuran yhdistykset kautta maan jakavat myös stipendejä. Ole hyvä ja tiedustele stipendimahdollisuutta suoraan oman paikkakuntasi tai lähiyhdistyksen puheenjohtajalta. Yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.venajaseura.com

Suomi-Venäjä-Seuran Länsi-Suomen piiri ry. jakaa alueellaan koulujen ja oppilaitosten oppilaille stipendejä vapaamuotoisen hakemuksen perusteella. Hakemukset osoitetaan sähköpostitse osoitteeseen lansi-suomi@venajaseura.com viitteellä Venäjän kielen stipendit/länsi

Stipendit ovat haettavissa 30.4.2017 saakka. Saajista tiedotetaan hakijaorganisaatiota sekä ne julkistetaan Suomi-Venäjä-Seuran sivuilla.

Suosituksia
Viimeisimmät postaukset
Arkisto
Tagit
bottom of page