top of page

Venäläinen hittielokuva Night Visions -festivaalilla


Pohjoismaiden suurin genre-elokuvafestivaali Night Visions järjestetään Helsingissä 19.–23.4. Ohjelmistossa on aivan uunituore venäläinen supersankarielokuva Guardians. Sarik Andryasianin ohjaama elokuva haastaa viime vuosien amerikkalaiset suurelokuvat tarinalla Venäjän eri kolkista tulevista sankareista, jotka edustavat Venäjän eri etnisiä ryhmiä. Elokuva kytkeytyy muutenkin kiinnostavilla tavoilla Venäjän historiaan ja venäläiseen kulttuuriin.

Elokuvasta esitetään alkuperäinen venäjänkielinen versio englanninkielisellä tekstityksellä. Guardiansin näytökset Night Visions -festivaalilla ovat torstaina 20.4. klo 21:00 Savoy-teatterissa ja lauantaina 22.4. klo 18:30 Korjaamolla.

Yli kymmenen hengenryhmätilauksille elokuvan näytöksiin voidaan järjestää alennettuja lippuja.

Lisää tietoa elokuvasta ja muu ohjelmisto löytyy festivaalin nettisivuilta osoitteesta: http://www.nightvisions.info/wp/portfolio/guardians/

Suosituksia
Viimeisimmät postaukset
Arkisto
Tagit
bottom of page