top of page

Tuskailetko A-venäjän LOPSin ja oppimateriaalien kanssa?

Opetatko A-venäjää lukiossa? Onko ryhmässä myös venäjää äidinkielenä puhuvia? Entä onko A-venäjän tunnit yhtä aikaa lyhyen venäjän oppituntien kanssa? Aiheuttaako heterogeenisen ryhmän eriyttäminen ongelmia? Mietityttääkö A-venäjän kunta- ja koulukohtaisen LOPSin laatiminen? Tuskailetko A-venäjän oppimateriaalien kanssa? Pohditko miten toteuttaa uutta LOPSia vanhentuneiden materiaalien kanssa?


Jos nämä kysymykset kuulostavat tutuilta, niin et varmastikaan ole ainoa joka niitä pohtii. Olemme päättäneet järjestää torstaina 29.10.2020 klo 18-20 etäyhteydellä keskustelutilaisuuden A-venäjää lukiossa opettaville. Toki myös peruskoulussa A-venäjää opettavat ovat tervetulleita keskustelemaan. Tarkoituksena on keskustella vapaamuotoisesti A-venäjän opetuksen ongelmista ja siitä mitä voisimme asialle tehdä? Voisimmeko tehdä yhteistyötä LOPSin laatimisessa? Entä jakaa ideoita ja oppimateriaalia A-venäjän opetukseen? Tai löytyisikö kiinnostusta tai tekijöitä tekemään A-venäjän oppimateriaalipakettia yhdistykselle?


Ilmoittaudu yhdistyksen puheenjohtajalle ke 28.10 mennessä sähköpostilla: taina.lento@eduvantaa.fi ja ilmoita nimi, koulu ja sähköpostiosoite jolla osallistut, niin saat torstai-iltapäivänä linkin Google Meet -kokoukseen.


Tervetuloa keskustelemaan.


'コメント


Suosituksia
Viimeisimmät postaukset
Arkisto
Tagit
bottom of page