Venäjän kielen stipendit

April 9, 2017

Suomi-Venäjä-Seura jakaa jälleen tänä vuonna Valtiopäivätoiminnan 150-vuotisjuhlarahastosta stipendejäperuskoulun 6.- ja 9.-luokan oppilaille. Perusteluna voi olla hyvä menestys, aito kiinnostus tai muunlainen aktiivisuus.

 

Peruskoulujen stipendien haku tapahtuu lomakkeella, joka täytetään osoitteessa http://www.venajaseura.com/kulttuuri/venajan-kieli/venajan-kielen-stipendit.

Muulla tavalla toimitettuja hakemuksia ei oteta vastaan.

 

Lukion päättävien stipendit jaetaan kahdelle parhaalle lyhyen ja pitkän venäjä opiskelijalle sekä venäjää äidinkielenä lukeville. Nämä stipendit jaetaan YTL:n tulosten mukaan eli niihin ei ole omaa stipendihakua.

 

 

Suomi-Venäjä-Seuran yhdistykset kautta maan jakavat myös stipendejä. Ole hyvä ja tiedustele stipendimahdollisuutta suoraan oman paikkakuntasi tai lähiyhdistyksen puheenjohtajalta. Yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.venajaseura.com

 

Suomi-Venäjä-Seuran Länsi-Suomen piiri ry. jakaa alueellaan koulujen ja oppilaitosten oppilaille stipendejä vapaamuotoisen hakemuksen perusteella. Hakemukset osoitetaan sähköpostitse osoitteeseen lansi-suomi@venajaseura.com  viitteellä Venäjän kielen stipendit/länsi

 

Stipendit ovat haettavissa 30.4.2017 saakka. Saajista tiedotetaan hakijaorganisaatiota sekä ne julkistetaan Suomi-Venäjä-Seuran sivuilla.

 

Please reload

Suosituksia

Syyskokous 9.11.2019

November 4, 2019

1/4
Please reload

Viimeisimmät postaukset

April 12, 2020

March 6, 2020

Please reload

Arkisto
Please reload

Tagit

© 2017-19 Suomen venäjänopettajat ry | Rysklärarna i Finland rf

90x45_Venajanopettajat_Logo_052017.jpg