Oppimateriaalipaketti varhennettuun kielenopetukseen

January 28, 2020

2019-20 oppimateriaalipaketti on suunnattu ala-asteikäisille ja erityisesti ensimmäisen ja toisen luokan oppilaille. Paketti on hyödyksi sekä tunneilla että venäjän kielen kerhoissa ja se sisältää yli sata erilaista leikki- ja peliohjetta, joita voi käyttää alkeiden opetuksessa. Uuden opetussuunnitelman mukaisesti kaikki pelit ovat sellaisia, että niissä ei tarvitse osata kyrillisia kirjaimia.
Edellä mainittujen lisäksi paketista löytyy runsaasti YouTube-linkkejä videoihin, joita voi käyttää musiikki- ja liikuntahetkiin. Lisäksi olemme keränneet yhteen hyödyllisiä linkkejä erilaisista sivustoista, joista löytyy valmiita materiaaleja ilmaiseksi. Mikäli tunneilla jää aikaa, rohkeimmille löytyy myös pari venäjänkielistä näytelmää, joita voi yrittää tehdä oppilaiden kanssa.
Koska tunneilla ei välttämättä käytetä oppikirjaa, olemme laatineet opettajille ehdotuksen teemasanastosta, jota voi pitää ikään kuin ohjenuorana. Tätä sanastoa on pidetty lähtökohtana tehdessämme erilaisia sanapelejä, jotka kaikki löytyvät paketista.
Toivotamme kaikille paljon innostavia hetkiä venäjän kielen parissa!
Palautetta ja parannusehdotuksia voi lähettää suoraan venäjänopettajien yhdistykseen.

 

TUTUSTU SISÄLLYSLUETTELOON JA MALLISIVUIHIN

Please reload

Suosituksia

Syyskokous 9.11.2019

November 4, 2019

1/4
Please reload

Viimeisimmät postaukset

April 12, 2020

March 6, 2020

Please reload

Arkisto
Please reload

Tagit

© 2017-19 Suomen venäjänopettajat ry | Rysklärarna i Finland rf

90x45_Venajanopettajat_Logo_052017.jpg