top of page

Seminaari 24.8.2017: Kulttuurikasvatus ja kirjallisuus venäjän kielen opetuksessa


Cultura-säätiö järjestää yhdessä Suomen venäjänopettajat ry:n kanssa torstaina 24.8.2017 seminaarin kulttuurikasvatuksesta ja kirjallisuudesta venäjän kielen opetuksessa OPS2016 vaatimukset huomioon ottaen. Asiantuntijoiden alustuksen pohjalta on mahdollisuus keskustella, vaihtaa opetuskokemuksia ja saada inspiraatiota alkaneen lukuvuoden työhön. Seminaarissa puhuvat sekä suomalaiset että venäläiset asiantuntijat. Pääteeman ohella englannin ja venäjän lehtori Johanna Lähteinen on lupautunut kertomaan A-venäjän ylioppilaskokeen kehittämishankkeen tuloksista.

Valtiopäivätoiminnan 150. merkkivuoden juhlarahasto rahoittaa tutkimusta. Ilmoittautuminen viimeistään 15.8.2017 linkissä:

***

Suosituksia
Viimeisimmät postaukset
Arkisto
Tagit
bottom of page