top of page

Oppimateriaalipaketti varhennettuun kielenopetukseen

2019-20 oppimateriaalipaketti on suunnattu ala-asteikäisille ja erityisesti ensimmäisen ja toisen luokan oppilaille. Paketti on hyödyksi sekä tunneilla että venäjän kielen kerhoissa ja se sisältää yli sata erilaista leikki- ja peliohjetta, joita voi käyttää alkeiden opetuksessa. Uuden opetussuunnitelman mukaisesti kaikki pelit ovat sellaisia, että niissä ei tarvitse osata kyrillisia kirjaimia. Edellä mainittujen lisäksi paketista löytyy runsaasti YouTube-linkkejä videoihin, joita voi käyttää musiikki- ja liikuntahetkiin. Lisäksi olemme keränneet yhteen hyödyllisiä linkkejä erilaisista sivustoista, joista löytyy valmiita materiaaleja ilmaiseksi. Mikäli tunneilla jää aikaa, rohkeimmille löytyy myös pari venäjänkielistä näytelmää, joita voi yrittää tehdä oppilaiden kanssa. Koska tunneilla ei välttämättä käytetä oppikirjaa, olemme laatineet opettajille ehdotuksen teemasanastosta, jota voi pitää ikään kuin ohjenuorana. Tätä sanastoa on pidetty lähtökohtana tehdessämme erilaisia sanapelejä, jotka kaikki löytyvät paketista. Toivotamme kaikille paljon innostavia hetkiä venäjän kielen parissa! Palautetta ja parannusehdotuksia voi lähettää suoraan venäjänopettajien yhdistykseen.

Suosituksia
Viimeisimmät postaukset
Arkisto
Tagit
bottom of page