top of page

Anastasia-musikaali Tampereen teatterissa la 22.4.23 klo 18

ANASTASIA-MUSIKAALI TAMPEREELLA Suomen venäjänopettajat ry on varannut 15 paikkaa Tampereen teatterin Anastasia-musikaaliin lauantaina 22.4.23 klo 18. Lippujen hinta yhdistyksen jäsenille 66e/kpl (normaalihinta 71e).


Varaukset osoitteeseen taina.lento@eduvantaa.fi viimeistään 15.3. Paikat täytetään varausjärjestyksessä. Saat vahvistuksen paikasta ja maksutiedot ilmoittautumisen jälkeen.

SUKOLIN KEVÄTKOULUTUSPÄIVÄ Samana päivänä lauantaina 22.4.23 klo 9.15 - 16.30 järjestetään SUKOLin kevätkoulutuspäivä Tampereella Sammon lukiossa. Ilmoittautuminen SUKOLin koulutuspäivään 31.3. mennessä.


YHDISTYKSEN RINNAKKAISOHJELMA Yhdistyksen rinnakkaisohjelma koulutuspäivän on keskustelua venäjänopetuksen tilanteesta, vertaistukea ja ideointia siitä miten innostaa opiskelijoita opiskelemaan venäjää.

MATERIAALINVAIHTOTAPAHTUMA Keskustelun lisäksi tarkoituksena on järjestää materiaalinvaihtotapahtuma. Toivomme osanottajien tuovan mukanaan tehtäviä ja materiaalia, jota he ovat valmiita jakamaan muille venäjänopettajille. Tuo tehtävät ja materiaali mielellään digitaalisena. Ajatus on luoda osallistujille osanyhteinen Drive-kansio. Voit tuoda materiaalia myös paperimonisteina jaettavaksi, tai mallikappaleen, josta kiinnostuneet voivat tilata kopion.


Koulutuspäivän ohjelmaan osallistujille on luvassa myös Ruslania-kirjakaupan lahjoittama yllätyslahja.
Comments


Suosituksia
Viimeisimmät postaukset
Arkisto
Tagit
bottom of page